• Spin Duster ,pastrues pluhuri

    • Projektimi i shiritit integral të zgjeruar të çelikut, lartësia mund të zgjerohet në 82cm / 32.28 “.
    • Mund të pastrojë vendin e lartë. Koka e pluhurit përdor një fibër të trashë, pluhuri elektrostatik mund të përkulet lirshëm, mund të pastrojë shumë vende dhe jeta e pastër realizohet lehtësisht.
    • Kokë me furça flokësh me fije të shkëlqyera, kapacitet të fortë apsorbimi, pluhuri nuk do të fluturojë kudo.

    • Mund të jetë i përkulur, i pastër pa një kënd të vdekur, duke hequr njollat ​​kokëforta në të gjitha drejtimet.

    13.0025.00

Menuja Kryesore