• Pastrues dhe relaksues i këmbëve

    Mjet i shkëlqyer i pastrimit të këmbëve. Bën pastrimin e këmbëve në mënyr shumë më të lehtë se kurrë më parë. Mbështeteni në pjesën e poshtme të dushit apo banjës dhe ju ndihmon të freskoni dhe të rinovoni këmbët tuaja pa ndonjë përkulje ose shtrirje të vështirë. Ka mbi një mijë shirita të butë të cilësisë së lartë në shtrat dhe rrip të brendshëm që pastrojnë tërësisht pjesën e sipërme, të poshtme, anët dhe thembrën e këmbës, duke siguruar një ndjesi të kënaqshme dhe relaksuese. Pastrimi i këmbëve është ideal për të moshuarit dhe njerëzit me lëvizje të kufizuar. Merreni tuajen sot!

    12.0020.00

Menuja Kryesore