• Furça për pastrimin e xhamit, një mrekulli për veturën e juaj

  • Detaje Ky mjet i dobishëm është krijuar për t’ju parandaluar të rrotulloheni dhe të pastroni dritaret e brendshme, madje edhe në makinë!
  • Doreza 16 “ka një kokë të kthyeshme dhe një fund të lakuar, kështu që lehtë të arrini në vendet për të arritur në vendet.
  • Siç shihet në TV Simple, rrëshqisni një nga kova e mikrofibrit në kokë, spërkateni me ujë dhe filloni të lani
  • E shkëlqyeshme për mjegull dhe heqjen e lagështirës, ​​dhe kur mbaron, doreza e shkëputshme futet në një kuti dorezash
  • Përfshinë dy kova mikrofibri, 12 peshqir mikrofibër, shishe llak dhe qese për ruajtje
  10.0012.00

Menuja Kryesore