• Floss energjie – pastrues i dhëmbëve

  • Pastrues dhëmbësh e fuqishme e lehtë për t’u përdorur
  • Power Floss (e përshtatshme për fëmijë dhe të rritur) 3 hapa të shpejtë dhe të thjeshtë
  • Thjesht mbushni ujë ose lëng shpëlarje dhe spërkatni dhëmbët
  • Heqja e lehtë e baktereve dhe mbetjeve ushqimore
  • Dizajn ergonomik me rezervuar uji Teknologji e infuzionit të ajrit
  • Kujdesi ditor oral me një pastrues të fuqishëm zvogëlon mundësinë e sëmundjes me 85%.
  • Ideale për mishrat e ndjeshëm, parandalimin e tartarit, mirëmbajtjen e higjenës protetike, jastekëve dhe implanteve dentare.
  • Mos përdorni bateri ose kabllo për funksionimin e saj
  23.0042.00

Menuja Kryesore