• Pasqyrë për pamje mëtë pastër , kënd i gjerë në pasqyrat tuaja 1 + 1

  • Dizajni i azhurnimit:
  • ngjitësi është forcuar, dhe zona e shkopit është rritur për të shmangur rënien ose rënien e pasqyrës.
  • Pls pastroni pasqyrën tuaj origjinale të makinës me alkool ose disa produkte të tjerë pastrimi.
  • Shtypni poshtë HARD kur pasqyra është ngjitur në bazën e varur të zezë, ajo është më fort e rrinë dhe nuk do të bjerë nga baza e varrit.
  • Paketuar katror 2 copë: maksimalizoni pamjen tuaj me kënd të gjerë, të gjitha pasqyrat e pikave konveks janë të pajisura me kllapa të montimit të kthyeshëm të rregullueshëm të vogël për instalim të lehtë.
  • 2.52 “X 1.81” HD qelqi me mure të lakuar fytyrën ultrathin të pakërkuar, të pajisur me ngjitës 3M azhurnues për instalimin e shiritit të ndjeshëm ndaj presionit.
  • Forma fleksibël konveks i pasqyrës së spotit të verbër ju ndihmon të parashikoni rrethinën tjetër kur kaloni ose ndryshoni korsitë.
  • I përshtatshëm për përdorim të brendshëm ose të jashtëm, pamje të gjerë të pasme të engjëjve.
  • Rezistent ndaj ndryshkjes dhe xhami nuk do të shqetësojë.
  • Instaloni dhe provoni brenda sekondave, të gjitha pajisjet automobilistike universale përshtaten me pajisje,
  • DUHET të keni për çdo kamion, makinë, SUV, RV dhe furgonë. SHENIM PLS: ky artikull nuk përshtatet për motor.
  18.0027.00

Menuja Kryesore