• Pajisja për shtrirjen dhe lehtësimin e dhimbjeve të shpinës

    • LIROHUNI NGA DHIMBJET NE MUSKUJ DHE STRESI – Me vetë-masazherin tonë të krijuar ergonomikisht, lehtësoni dhimbjet kronike të shpinës dhe lehtësoni stresin.
    • Bërë nga ABS me cilësi të lartë. Përdoreni atë përgjithmonë! Ideale për përdorim në shtëpi, në një karrige zyre, në palestër, në makinë ose në një dyshek yoga.
    • Mbështetje mesit me shumë nivele: Shpinë, masazhues shpine, masazhues shpatullash dhe shpine, masazhues shtrati, masazhues akupresure mbrapa, karrige masazhesh shpine, masazhues makine për shpinë, pjesë e shtrirjes së dhimbjes së mesit | Mbështetje kronike mesit Hernia diskale Nerva e shiatikut Stenoza e shtyllës kurrizore Korrigjues i qëndrimit
    • Kurseni me faturën e energjisë elektrike – Nuk ka nevojë për energji ose bateri, megjithatë mund të shijoni presion adekuat me peshën tuaj të trupit.
    11.0019.00

Menuja Kryesore