• Мjet i përsosur për përgaditje të sarmave

  •  Bëni shpejt dhe me efikasitet sarma të shkëlqyeshme, me madhësi të njëtrajtshme në vetëm 3 hapa!
  • Përgatitja e sarmave me këtë aparat është një kënaqësi e vërtetë.
  • Dhe jo vetëm kaq – ju mund të përgatisni rrotullime të ndryshme prosciutto, proshutë dhe djathë për fillestarët dhe urdhërat, dhe madje edhe pancakes!
  • Kur përgatisni sarma, vendosni gjethe të freskët të lakrës së thartë, hardhitë etj, të zbutet në ujë të valë.
  • Pritini të gjitha palosjet nga fleta dhe vendoseni në makinën e lakimit.
  • Pastaj vendosni përzierjen, tërhiqni dorezën dhe sarma juaj është gati.
  • E thjeshtë dhe e shpejtë.
  • Pajisja është krijuar posaçërisht për të lehtësuar punën tuaj, për të zvogëluar kohën e përgatitjes dhe për të përmirësuar cilësinë dhe pamjen e pajisjeve të përfunduara.
  • Përdorimi i pajisjes nuk kërkon njohuri dhe përvojë të veçantë
  • Mund të përdoret në shtëpi, në restorante, etj.
  • Bërë prej plastike, me 3 nivele për rregullimin e madhësisë së sarmës
  • Lehtë për tu mirëmbajtur dhe i lehtë për t’u përdorur
  • Dimensionet: 35,7 x 18,8 x 5,5 cm
  • Pesha: 310 g
  11.9916.00

Menuja Kryesore