• Paint Zoom – Motor spërkatës per ngjyrosje

  • Sperkates ngjyre për mure, tavane, etj. Kursen kohë dhe para

  • Nuk ka nevojë të përdorni furça dhe enë të tjera që bëjnë rrëmujë

  • Jashtëzakonisht i lehtë dhe i lëvizshëm

  • Kapaciteti i kontejnerit me ngjyra: 800ml

  • Rrjedhja maksimale: 130 DIN-sek.

  • Gyp fleksibël: 1.5m

  • 3 metoda spërkatjeje: horizontale, vertikale dhe pikturimi i këndeve të paarritshëm

  • Vish rripin, mjetet pastruese, matësin e dendësisë

  • Shpejtësia e motorit: 32,000 rpm.

  • Pesha e motorit: 1.9 kg

  • Pesha bruto e të gjithë aparatit: 2,550 kg

  • Kompresor dore për lyerje të thjeshtë, praktik për t’u përdorur

  • Kursen kohën dhe paratë tuaja Ju do të pikturoni 15 m2 në vetëm 10 minuta.

  • Përdorni brenda dhe jashtë

  • Lehtë për tu mirëmbajtur dhe pastruar

  • Tensioni: 230-240V; 50 Hz

  • Fuqia: 650 W

  25.0037.00

Menuja Kryesore