• Ora inteligjente FT80

    • Rezistent ndaj ujit ,ideal për not dhe zhytje të cekët dhe i aftë për të thirrur dhe dëgjuar muzikë -mund të lini telefonin tuaj diku tjetër, gjithashtu do t’ju njoftojë për mesazhet, do t’ju kujtojë thirrjet dhe do të sinkronizohet me të gjitha pajisjet tuaja iOS ose Android përmes wireless ose Lidhja Bluetooth.
    • Nëse doni të mbani gjurmën e gjumit tuaj, kjo orë inteligjente është këtu për t’ju ndihmuar të dokumentoni modelet e lëvizjeve tuaja pasive, lëvizjet aktive dhe pjesën tjetër të aktiviteteve tuaja të përditshme drejtpërdrejt.
    20.0042.00

    Ora inteligjente FT80

    20.0042.00

Menuja Kryesore