• Nokia 3310

  Butona të bukura shtytjeje dhe dizajn ikonik, në formë
  2 kamera MP me blic LED për snaps të thjeshtë
  Jackak për kufje për meloditë tuaja
  Dritare e lakuar 2.4 ”me shtresë të polarizuar për lexueshmëri më të mirë në rrezet e diellit
  I disponueshëm me 1 ose 2 Sim Kart
  Lidhshmëri 2G për thirrje dhe tekst
  UI krejt-e re me nyje në origjinal
  Jetë e mrekullueshme e baterisë, me 22 orë kohë bisede
  Radio FM dhe MP3 player për muzikë
  16 MB ruajtje4 plus një slot kartë MicroSD me mbështetje deri në 32 GB

  28.0034.00

  Nokia 3310

  28.0034.00

Menuja Kryesore