• Nicer Dicer Plus

  Prisni perimet tuaja brenda sekondave pa sherr dhe rrëmujë
  Set Nicer Dicer Plus multi-chopper ka gjithçka që ju nevojitet për prerjen, prerje te pjesëshme etj
  Thikë ultra të mprehta prej çeliku inox për shkurtime të sakta dhe të sigurta
  Pastrim i thjeshtë me funksionin e vetë-pastrimit nën ujë të rrjedhshëm ose në pjatalarëse
  Transporti i sigurt dhe ruajtja e ushqimit me kapak të freskët

  15.0025.00

  Nicer Dicer Plus

  15.0025.00

Menuja Kryesore