• Ngrohës i shisheve për foshnjën e juaj

  • Karakteristikat:
  • 1.Brand i ri dhe me cilësi të lartë.
  • 2.Pajisje për shishe për fëmijë me diametër prej 5.5 cm.
  • 3.Ato-ngrohje, për temperaturë konstante, temperatura kontrollohet në 35 ~ 45, mos e shkatërroni ushqimin origjinal 
  • 4. ngrohje e shpejtë, ngrohja e ushqimit në mënyrë të barabartë dhe plotësisht.
  • 5. Struktura e përsosur, e lehtë për tu bartur.
  • specifikimet:
  • 1.emri: Ngrohja e shisheve të qumështit
  • 2.Model: Yummy YM-18A
  • 3.ngjyra: Bardhë
  • 4. Materiali i ngrohtë  me shishe: plastike (baza e jashtme) + çelik inox (pjesë e ngrohjes) Materiali
  • 5.Bottle: plastike
  • 6. Madhësia e ngrohtë e shisheve: 13x11x8cm
  • 7.Betull Diametri i ngrohtë: 5.5 cm
  • 8. Madhësia e shisheve: 14x5x5cm
  • 9.Lloji i bllokut: Plug EU
  • 10.Vendosja: 110V-220V
  • 11.Fuqia: 15W
  • 12.Përzgjedhja: 35 ℃ -45 Kapaciteti
  • 13.Bottle: 125ml
  • Perdorimi:
  • 1.Vendoseni shishen e qumështit më të ngrohtë në një pozicion horizontal. Vendoseni shishen me ujë ose qumësht në enë. 
  • 2.Kur energjia të ndizet, drita do të ndizet dhe ngrohni qumështin. Në procesin e ngrohjes, drita e treguesit ndizet dhe fiket në mënyrë alternative. 
  20.0050.00

Menuja Kryesore