• Ngrohës i lëvizshëm ushqimorë , ushqime të ngrohta në ç’do moment

  • Ushqimi i nxehtë në lëvizje!
  • Tigan ushqimor ku gjithmonë mund të ngrohni ushqimin tuaj, kudo që të jeni!
  • Gjithmonë ushqime të freskëta, përgatiteni ose përsëritni ushqimin tuaj ndërsa shkoni!
  • Ngrohni ngadalë dhe në mënyrë të barabartë vaktet për të ruajtur freskinë dhe për të rritur aromën
  • Temperatura maksimale: deri në 80 gradë,
  • pa u shqetësuar për gatimin ose tharjen e ushqimit;
  • pa përdorimin e furrave të ndotura me mikrovalë dhe ndjenjën e një vakti të ftohtë
  • në mes Brendshme alumini që pasqyron dhe ruan nxehtësinë
  • Patentë e dyfishtë për sigurinë dhe qëndrueshmërinë
  • Teknologji e zgjuar e raftit për mirëmbajtjen e lagësht Kursen kohë dhe energji elektrike, ndryshe nga mikrovalë
  • I përshtatshëm për enë plastike, metalike, qelqi, petë alumini, kartoni dhe enë letre
  • Për piknikët, në punë, në një dhomë hoteli etj. 60-90min.
  • për ngrohjen e plotë të ushqimit
  • Konsum i ulët; 220V / 50Hz Dimensionet: 25 x 19 x 8cm

Menuja Kryesore