• Ngjitës Flex i fortë i papërshkueshëm nga uji, 6-oz

  Riparoni, lidhni dhe vulosni me lehtësi me ngjitësin e papërshkueshëm nga uji Flex Glue. Ky ngjitës është super i fortë dhe i papërshkueshëm nga uji për një mbajtje të sigurt. Tubi fleksibël 6 oz me madhësi mund të lidhë pothuajse gjithçka që ju nevojitet ta mbyllni, edhe nëse është e lagësht. Kur përdorni këtë produkt, teknologjia e kapjes së menjëhershme lejon që objektet të mbahen në vend. Shërohet brenda 24 deri në 48 orë dhe arrin forcën e tij përfundimtare brenda 7 ditëve. Kjo ngjitës fleksibël i papërshkueshëm nga uji është aq i fortë sa që zakonisht nuk kërkon ndonjë frenim shtesë, vida. Kur përdorni Flex Glue nuk do të rrjedhë ose pikoj, duke bërë një riparim të pastër dhe të fort. Ky ngjitës është gjithashtu rezistent ndaj mykut. Ngjitës i papërshkueshëm nga uji i Flex Glue mund të përdoret për riparime të ndryshme dhe do të sigurojë vulën dhe forcën përfundimtare.

  • E qëndrueshme, e thjeshtë për t’u përdorur dhe rezistent ndaj ujit
  • Mund të përdoret në sipërfaqe të lagura, në shi apo edhe nën ujë
  • Kllapat që nuk kërkohen (mban menjëherë objektet në vend)
  • Pro Formula është edhe më e fuqishme
  • Pa tretës (erë të butë)
  • Flex Glue 6 oz është rezistent ndaj mykut

  10.9919.00
 • FLEX Super Ngjitësi, fleksib,shirit super i fortë, aplikohet në nxehtësi ose i ftohtësi, i lagësht ose i thatë, madje edhe nën ujë.

  • Madhësia: 10cm Gjërsia x 150cm Gjatësia
  • FLEX TAPE është një shirit super i fortë, i gomuar, i papërshkueshëm nga uji që mund të lidh, lidh, vulos dhe rregullojë pothuajse gjithçka.
  • FLEX TAPE është formuluar posaçërisht me një mbështetje të trashë, fleksibël, të gomuar që përputhet me çdo formë ose objekt.
  • FLEX TAPE mund të aplikohet i nxehtë ose i ftohtë, i lagësht ose i thatë, madje edhe nën ujë.
  • FLEX TAPE menjëherë vulos ujin, ajrin dhe lagështinë për të krijuar një pengesë super të fortë, fleksibël, të papërshkueshëm nga uji.
  • FLEX TAPE është rezistent ndaj UJIT(UV), miqësor ndaj mjedisit, pa VOC dhe ka një gamë të gjerë temperaturash, kështu që mund të përdoret në kushte ekstreme të motit.
  7.9916.00

Shopping Cart

No products in the cart.

Zgjidh