• Mini llambë për mushkonjë 220v

  Zgjidhja më praktike kundër mushkonjave në verë
  Mini llambë mushkonjë është një mënyrë e lehtë dhe efektive për të vrarë insekte të bezdisshme fluturuese. Dritë ultra-vjollce josh insektet e ndjeshme ndaj dritës në një rrjet metalik të ngarkuar elektronikisht, duke i shkatërruar ato shpejt pa asnjë rrëmujë. Insektet e vdekura mblidhen në tabaka të lëvizshme në bazë të njësisë.
  Asnjë helm! Asnjë arom !! Asnjë kimikat i dëmshëm, i pastër dhe i shëndetshëm.
  Konsumi i ulët i energjisë! Performanca e lartë e anti-mushkonjave.Eshte i vogel zë pak hapësirë.
  Fuqia: 220v

  10.0015.00

Menuja Kryesore