• Mulli arrash

  -Vetëm mbushni gjysmën e lartë me arrat e zgjedhjes suaj, vendosni opsionin e bluarjes në trashë ose imët, dhe bluani.
  -Njësi shumë e ngurtë bluarje nga çelik inox
  -Dimensionet: 85 x 140 x 200 mm.

  9.9914.99

  Mulli arrash

  9.9914.99

Menuja Kryesore