• Mini telefon super i hollë dhe me Sim Kart

  -Ultra i hollë sa një kartë bankare, trupit celular: 82 x 52 x 5.8MM, ju mund ta vendosni në portofolin tuaj, të përshtatshëm dhe efikas
  -Frekuenca: GSM 850/900/1800 / 1900MHz
  -Funkcionet: mesazh, radio FM, audio player, alarm, pishtari LED, Bluetooth, kalendar, llogaritëse dhe kështu me radhë
  -Alarm: mbështesni 2 grupe alarmi
  -LED pishtari: mund ta përdorni si një elektrik dore në errësirë
  -Bateri litium-polimer të montuar në 320mAh: jeta e shërbimit është dyfishi se bateria e zakonshme e litiumit. Koha e diskutimit është rreth 3 – 4 orë
  -Rezatim ultra i ulët: rrezatimi normal i telefonit është 2.1W / kg, por ky telefon kartelë është vetëm 0.283W / kg, vetëm 1/7 e telefonit normal
  -Gjuhët :, italisht, gjermanisht, frëngjisht, spanjisht, portugalisht, anglisht
  -TF card: Mbështet kartë mikro SD, deri në 4GB
  -Madhësia e pamjes: 1.0 inç
  -Kapaciteti rezervë: mund të ruajë 500 numra telefoni dhe 50 SMS
  -Bluetooth: 3.0

  30.0060.00

Menuja Kryesore