• Ulëse Anti Stres

  Kjo ulëse e rehatshëme është e dobishme për të lehtësuar stresin, për të nxitur qëndrimin e shëndetshëm, shpërndarjen e peshës dhe lehtësinë e lëvizjes. Nëse shpesh uleni për një orë të gjatë, mund ta vendosni në karrigen tuaj. Dhe mund të nxisë qarkullimin e shkëlqyer.

  + Mbules speciale gratis!!!

   

  Karakteristikat:

  • Dizajni i xhelit unik siguron lëshimin e presionit.
  • E projektuar posaçërisht për përdorim të zgjatur me ndërtimin e xhelit të hiperelakut.
  • Kryen nxitje të qarkullimit të shkëlqyer për orë të gjata në një karrige zyre, makinë, karrige me rrota, stol ose vend në aeroplan.

  Specifikimet:

  • Materiali: xhel
  • Ngjyra: blu
  • Madhësia e artikullit: 40 * 39 * 3.5cm / 15.75 * 15.35 * 1.38in
  • Pesha e artikullit: 1040g / 2.29lb
  • Madhësia e paketës: 42 * 41 * 5cm / 16.53 * 16.14 * 1.97in
  • Pesha e paketimit: 1329g / 2.93lb.
  20.0030.00

  Ulëse Anti Stres

  20.0030.00

Menuja Kryesore