• Lojë Mini – Ndërtuar në 620 lojëra

  • Rreth produktit
  • 620 lojëra
  • Produkti i palës së tretë nuk është bërë nga Nintendo Ka gjithsej 620 lojëra klasike të ndërtuara në të cilat nuk mund të ndryshohen. AV DISPLAY: Lidhuni me TV tuaj përmes AV Output dhe luani menjëherë qindra lojëra klasike. Lehtë për t’u përdorur Menuja e lojërave Shijoni me lehtësi qindra lojëra në ekranin e madh. Punon për TV me ndërfaqe AV, nuk funksionon për TV me ndërfaqe HDMI Nuk mund të gjeni një temë për të komunikuar me fëmijët tuaj? Console retro jonë e lojrave le fëmijët tuaj të përjetojnë lumturinë tuaj të fëmijërisë, të promovojnë komunikimin dhe ndjenjat tuaja me fëmijët tuaj.
  • Dhurata më e mirë:
  • Retro klasike lojë video konsol është zgjidhja e përsosur për të gjithë.
  • Lejon të gjithë të shijojnë fëmijërinë e lumtur të prindërve të tyre.
  • Kjo do të jetë një dhuratë e shkëlqyer për pushime, dhuratë për ditëlindje.
  • Paketa përfshin konsolin e lojës cons + kontrollues të dyfishtë + kabllo AV + rrymë elektrike + manualin e përdoruesit + listën e luajtjes + fushën.
  • Përshkrimi i produktit specifikimet:
  • 1. Materiali: ABS
  • 2. Ngjyra: e bardhë gri
  • 3. Lojë: Ndërtuar 168 lojëra
  • 4. Platforma e zbatueshme: TV
  • 5. Lloji i lidhjes: USA
  • 6. Inputi: 5V
  • parametër:
  • 1. Vendoseni AC 110-220V
  • 2. Prodhimi DC 5V-150mA
  • Lista e paketave: Adaptues 1xAC, Kabllo 1x AV, 1xConsole, 2xControllers, Manual 1xUser Shënim: (duke punuar për TV me ndërfaqe AV, duke mos punuar me TV me ndërfaqe HDMI) (Produkt i palës së tretë nuk është bërë nga Nintendo)
  27.0040.00

Menuja Kryesore