• Sistemi Profesional super i fuqishëm

  POSEDON 2 MIKROFONA DHE SISTEM ME 2 ANTENA
  Gama e frekuencës: FM121.7-128.7MHz
  Përgjigja në frekuencë: 100Hz-10000Hz (? 3dB)
  Distors Audio: Më pak se 1%
  Gama dinamike: 80dB

  Mikrofoni i transmetuesit:
  Lloji i emisionit: FM
  Raporti S / N: Më mirë se 80dB
  Paisja RF: 8mw (maksimumi 50mw)
  Devijimi i Frekuencës: 75KHz
  Bateri: 9 V Bateri (nuk përfshihen)
  Paketimi i jashtëm Madhësia: 36 x 28 x 6cm

  40.0060.00
 • OSAWA Mikrofon OSW610

  Kutia e kordos + mikrofoni me shirit me kokë, banda e frekuencës VHF, frekuenca e frekuencës 174 MHz ~ 216 MHz, distanca maksimale prej 40 metra, marrësi me 2 x 1.5V transmetues baterie me bateri 9V

  35.0050.00

  OSAWA Mikrofon OSW610

  35.0050.00
 • Mikrofon TB21

  • Mikrofon i ndërtuar mirë dhe i qëndrueshëm metalik, shumë i këndshëm për të mbajtur dhe mund të parandalojë zhurmën e padëshiruar të shkaktuar nga çdo rub.
  • Kanalet UHF me zgjedhje mbajnë një pritje të qëndrueshme me më pak braktisje. Lehtë për të ngritur dhe ndryshuar kanalet e mikrofonit me butonin on / off, kështu që më shumë se dy K035B mund të përdoren njëkohësisht. Gëzoni vargun prej 80 metra të gjatë me qartësi.
  • Kapsula superiore mikrofon dinamike ju jep tingullin më të lartë cilësor të mundshëm për shfaqjet tuaja vokale. Është e ndjeshme ndaj burimit kryesor kështu që ju nuk keni nevojë ta mbani atë në gojën tuaj për të marrë zë të lartë dhe të qartë. Gjithashtu minimizon zhurmën e sfondit.
  • Bateria që vepron, mikrofoni i transmetuesit me valë mundësohet nga dy bateri AA dhe marrësi me valë mund të furnizohet nga dy bateri AAA. Ekran LCD i lexueshëm i lexueshëm në mikrofon që tregon jetën dhe frekuencën e baterisë.
  25.0030.00

  Mikrofon TB21

  25.0030.00
 • Mikrofon B21

  • Mikrofon unidirekt pa tel me dorë për të dhënë në mënyrë efektive tingullin me cilësi të lartë
  • Ndjeshmëri të lartë dhe përgjigje të frekuencës 60Hz ~ 13KHz, marrës VHF.
  • Distanca e punës deri në 30 deri në 50 metra në zonën e hapur pa pengesë.
  • Marresi me plug 6.35mm.
  • I madh për shfaqje, karaoke, video chat, ceremoni, martesë në natyrë, promovim të tregut, klasë, ekspozitë dhe vende të tjera të propagandës.
  35.0045.00

  Mikrofon B21

  35.0045.00
 • Mikrofon A-1

  Performanca e lartë kapsulë dinamike
  Furnizimi me energji lokale.
  Vendosja e fitimit të audios.
  Relay kontakti konfigurueshme për sistemin ndihmës.
  Linja e zënë dhe treguesit e pranuar të fjalës.
  Treguesi i ndriçimit i vendosur në qafën e gomës.
  I përshtatshëm për sistemet NEO ose SONORA PA / VA.

  28.0030.00

  Mikrofon A-1

  28.0030.00

Menuja Kryesore