• Slim n Lift California Beauty, për Formësimin e Trupit

    është një veshje revolucionare që hollon dhe formon figurën tuaj nga poshtë vijës së bustit, deri në lartësi të gjunjëve. Kjo veshje super e rehatshme e fibrave mikro zbut menjëherë çiftelitë, gungat dhe rrotullat duke ju dhënë një pamje të rregullt dhe të fortë. Skelat e hollë ‘n Lift Supreme dhe formësojnë figurën tuaj dhe ju japin besim duke kërkuar më të mirën tuaj. Shtë perfekte të vishni nën dyshe, xhins, fustan apo kostum biznesi tuaj të preferuar. Një ndarje diskrete e dyfishtë para dhe mbrapa bën vizitat në banjën e lehtë dhe të përshtatshme. Lift Supreme Slim ‘n është prodhuar duke përdorur teknologjinë më të fundit të qymyrgurit në mënyrë që ta bëjë atë një produkt superior në shumë mënyra. Teknologjia e qymyrgurit Bamboo është një metodë në të cilën karboni i grimcuar Bamboo shtohet në poliester të papërpunuar në procesin e prodhimit për të formuar një fije poliesteri me kokrriza qymyrguri të ngulitur. Kjo fije më pas përdoret për të krijuar veshje me cilësitë e përthithjes superiore të qymyrgurit që lejojnë që ajo të thith aromë dhe lagështi. Slim ‘n Lift Supreme ka zambakun për të thurur (tërhequr) dhe shpërndarë lagështinë duke e larguar atë nga lëkura duke ju mbajtur më të thatë dhe më të rehatshëm. Kjo cilësi e njëjtë gjithashtu ul kohën e tharjes së rrobave. Natyra poroze e Bamboo vepron si një rrjet për të bllokuar molekulat që shkaktojnë erë, ku ata mund të dekompozohen shpejt pa lëshuar asnjë erë. Cilësitë e performancës së qymyrgurit nuk zvogëlohen me pastrim, sepse është një pjesë e rrobave jo një shtresë që lahet. Krijuar nga pëlhura të reja me frymëmarrje të lirë të lehtë për t’u veshur me mikro-fibër Përshtatet si lëkura e dytë, ndjehet si mbathje normale Nëse nuk jeni i sigurt, ju lutemi porosisni gjithmonë madhësinë më të madhe. Materiali: 50% poliamid, përzierje najloni me karamele bambuje 38%, 12% elastane

    8.9920.00

Menuja Kryesore