• Mbushës automjeti pa tel

  • Mbajtës i ngarkuesit të telefonit celular në makinën tuaj
  • Me sensorin e integruar dhe jastëkun silikoni në mbajtësin që mbron telefonin, telefoni juaj do të qëndrojë në vend gjatë drejtimit
  • Rrotullimi 360 shkallë i mbajtësit
  • Dizajn modern që përshtatet lehtësisht në brendësi të makinës suaj
  • Tensioni: 10W Distanca e sensorit infra të kuqe: 0-8 mm
  • Rezultati: 5V / 2A
  • Dimensionet: 12.3 x 7.3 x 2.1cm
  • Pesha: 95g
  • Karikimi i ngarkuesit me USB
  • Për udhëtime të gjata të sigurta ose ngarje urbane
  • Ndërsa jeni duke ngarkuar, mund të shikoni paraprakisht navigimin, komunikoni, etj.
  • E RËNDËSISHME: Karikimi pa tel kërkon që telefoni të ketë një Marrës Qi.
  • Disa prej tyre janë: iPhone X, Samsung Galaxy S6, Motorola Droid Maxx, Verizon LG G2 etj.
  • Për informacion të saktë nëse telefoni juaj ka një marrës Qi apo jo, mund të kontaktoni ofruesin e shërbimit tuaj celular.
  21.0031.00

  Mbushës automjeti pa tel

  21.0031.00

Menuja Kryesore