• Mbajtëse standarde për gjunjë

    -I dobishëm për problemet me gjurin , tensione të gjurit, artritit dhe mundëson mbrojtje nga abrasionet.
    -Jastëku oval siguron mbrojtje të mbushur, ngjeshje & stabilizim të gjurit.
    -Stabilizuesi i përforcuar rreth kupës së gjurit parandalon zhvendosjen e patelarit dhe ruan paqëndrueshmërinë.
    -Patella e hapur ndihmon në lehtësimin e presionit; bërë nga 75% shkumë qelqi neoprene dhe 25% najlon.

    13.0019.00

Menuja Kryesore