• Mbështetja e gjunjëve, patella

    • Model i cilësisë (i ajruesme pore i butë, i qëndrueshëm): Jashtë, përdor një pëlhurë unike të shpuar dhe poroze, të shkëlqyeshme për frymëmarrje.
    • PROJEKTIMI SUPERIOR: Bërë nga cilësi të lartë dhe neoprenë e butë dhe tub gome elastik dy herë më i fortë, duke ndihmuar në mbështetjen dhe sigurimin e pateles, si dhe në përmirësimin e thithjes së goditjeve, rezistencës në shtypje dhe rezistencës ndaj ndikimit. Merr frymë, nuk irriton dhe thith djersën.
    • Ky rrip gjuri eshte shum i rehatshëm, pasi i gjithë gjuri është i lirë në mes, por mbështetet bukur sipër dhe poshtë kapakut të gjurit. Shumë më efikase. mund të marrë frymë, nuk irriton dhe thith. I rregullueshëm për të siguruar shtypje adekuate të fortë të gjurit, lehtësimin e dhimbjeve dhe qëndrimin e sigurt, por nuk ndikon në fleksibilitetin tuaj.
    7.0015.00

Menuja Kryesore