• Mbajtës për furçat e dhëmbëve me shumë funksione, Raft për tharëse flokësh Automatike për pastë dhëmbësh

  • Shtypësi i pastës së dhëmbëve vjen me 4 gota, përdorim për të rritur dhe fëmijë.
  • Dizajni i pjerrësisë për të mbajtur gotat e ujit të thata,
  • Për të shmangur rritjen e baktereve, dhe të përshtatshme për t’u kapur nga fëmijët.
  • E prodhuar nga plastika me cilësi të lartë, rafti i tharjes së flokëve është i qëndrueshëm, jo ​​i venitur, pa ndryshk dhe mund të përdoret në kushte të lagështa.
  • Ekziston një vrimë ikjes në pjesën e poshtme për të mbajtur thatë raftin – bakteret parandaluese nga shumimi, i sigurt dhe higjenik.
  • Pjesa e pasme e raftit të tharjes së flokëve të banjës ka një ngjitës të fortë ngjitës, i cili mund të instalohet në disa sekonda.
  • Sipërfaqja e murit nuk është e dëmtuar, nuk ka mjete, nuk ka shpime, nuk ka vida, nuk ka vrima.
  • Instalimi është i thjeshtë dhe mund të përfundojë në tre hapa:
  • 1. Hiqni filmin mbrojtës ngjitës
  • 2. ngjiteni atë në një sipërfaqe të lëmuar
  • 3. Varni raftin e tharëseve të flokëve në shirit ngjitës.
  • Për të zgjidhur problemin e një tualeti familjar.
  • Krijuar nga materiale ABS + PP, pa erë, mbrojtje e mjedisit.
  • Të gjitha materialet janë me cilësi të lartë.
  • Ju mund të ndjeni sipërfaqen e saj të butë dhe pjesët e bukura dhe delikate, duke u dhënë prindërve dhe miqve tuaj një dhuratë shumë të mirë.
  25.0040.00

Menuja Kryesore