• Maska mbrojtëse kundër ajrit të ndotur

  • Mbrojtje superiore për grimcat PM 2.5 në ndotjen e ajrit dhe ndotësve të tjerë mikroskopikë të ajrit
  • Funksionet: vepron kundër smogut, polenit, pluhurit, ndotjes së ajrit, shterjes së makinave, grimcave PM2.5 që përfshijnë elemente të djegies, komponime organike, metale, etj. (100 herë më e hollë se flokët e njeriut).
  • Valvula e nxjerrjes lehtëson lagështinë dhe prodhimin e CO2 nga brenda maskës Madhësia: 27 x 14cm (e përshtatshme për burra dhe gra.
  • Rripa të gjerë rreth veshëve për veshje të rehatshme
  • Materiali: poliester Asnjë filtër për të ndryshuar – kjo është një maskë e shumëfishtë filtri me dy shtresa të mediave filtër, të grumbulluara në mes të maskës: një karbon i gjeneratës së re, ozoni dhe filtri VOC; Filter grimcash shumë i efektshëm N95 i klasës për mbrojtje të thelluar ndaj grimcave mikroskopike thithëse, përfshirë pluhurin, polenin, tallashin, mykun
  • Përdorimi: për 3 muaj deri në më shumë se një vit, në varësi të kushteve të cilësisë së ajrit
  • Mund të lahet me dorë dhe vetëm me ujë për të zgjatur jetën e maskës
  • I përshtatshëm për të gjitha llojet e aktiviteteve në natyrë: vrapim, shëtitje, çiklizëm, motoçiklist, skijim, hipur në kalë, ecje, etj.
  • Për efekt maksimal, maskë duhet të jetë e bashkangjitur saktë rreth hundës dhe gojës, në mënyrë që i gjithë ajri i thithur të kalojë përmes filtrit
  16.0035.00

Menuja Kryesore