• Masazher me Puls Elektrik të Integruar + Falas elektroda për masazh të pjësëve të trupit

  Me Masazhin e Qafës me Puls Elektrik, tani mund t’i jepni lehtësimin e duhur për tensionin e muskujve dhe lodhjes së qafës. Ky është një masazhues elektrik i qafës me puls magnetik të integruar i cili siguron masazh super efektiv.
  Jo vetëm që relakson indet e muskujve të stresuar, por rregullon edhe qarkullimin e gjakut gjithashtu. Masazhi ka një dizajn të efektshëm dhe struktura e tij në formë U është krijuar posaçërisht për t’iu përshtatur zonës tuaj të qafës.
  Ajo vjen me dy elektrodë që mund të aplikohen në pjesë të ndryshme të trupit si dhe kur është e nevojshme. Ju mund të kontrolloni intensitetin, si dhe me mënyrat e ndryshme.

  • Madhësia e paketës: 22.5X20X5CM
  • Frekuenca e impulsit elektrik: 0-1000Hz
  • Gjerësia e impulsit elektrik: 20-400μs
  • Frekuenca e pulsit: 0Hz – 1000Hz
  • Gjerësia e pulsit: 20us -400us
  • Fuqia: 3VDC30mA
  • Furnizimi me energji elektrike: 2 x qelizë AAA e thatë Mund të përdorë 7 orë vazhdimisht

Menuja Kryesore