• Relax Spin Ton, masazher për trupin – Humbje e lehtë e peshës

  • Masë tërheqës për trupin e plotë të relaksuar me 5 koka
  • Relaksohuni me humbjen e yndyrës së trupit tuaj
  • Pajisja e masazhit për tërë trupin
  • Masazhi i ri profesional i trupit ka një dizajn elegant, të lehtë dhe një efekt masazh rrotullues.
  • Masazhues trupi shumë i fuqishëm dhe i qetë.
  • Masazhi i trupit mund të qetësojë në mënyrë efektive muskujt e lënduar ndërsa ndihmon të masazhoni zonat e trupit që ju synoni në rutinat tuaja të hollimit / fitnesit.
  • Masazhi i trupit mund të përdoret në vijën e belit, shpatullat e qafës, duart, ijet, kofshët etj.
  • Inxhinier dhe dizajnuar për tu përshtatur kthesave të trupit.
  • Rrotullimi unik i shpejtë dhe masazhi i fuqishëm i bëjnë ato të dhimbshme.
  • Lehtë, e dobishme, e përshtatshme.
  • Paketojeni kudo, në çdo kohë për të relaksuar muskujt tuaj.
  • Heq stresin, rikthen energjinë dhe gjallërinë.
  • karakteristika:
  • Rregullatori i shpejtësisë së energjisë
  • Rrokje dore
  • Koka e masazhit mbulesë valë Kapak rrotullues

Menuja Kryesore