• Masazher praktik i qafës për makinë, shtëpi, punë

  • Jastëk për masazh çafe, gati për shëndetin tuaj .
  • Rezultatet e fundit të hipertermisë në kombinim me modelin magnetik sugjerojnë masazh më efektiv.
  • Zbeh tensionin e muskujve dhe sëmundjen
  • Për të eleminuar lodhjen, bëni trupin tuaj të ndjehet më i qetë.
  • karakteristika: Rrotullohen automatikisht përpara.
  • Jastëku i masazhit përdor karakteristikat e fundit, masazhi i kondensuar me infra të kuqe të kokës, hipertermia, terapia magnetike, masazhi i dridhjeve katër funksione.
  • Me rregullimin funksional të shpejtësisë, ju mund të zgjidhni shpejt ose ngadalë sipas dëshirës.
  • Kontrolli kryesor është i thjeshtë dhe i përshtatshëm.
  • I përshtatshëm si për veturë ashtu edhe për përdorim shtëpiak.
  • Projektuar për masazh të akupunkturës në qafë
  • E shkëlqyeshme për relaksimin e qafës, masazh mbrapa dhe masazh të thellë të gjurit.
  • Përshkrimi:
  • Dizajn i përshtatshëm 3D,
  • i rehatshëm si një person i vërtetë.
  • E fortë dhe e qëndrueshme.
  • specifikimet:
  • Top masazhi:
  • 4 lloje masazhesh
  • Mënyra e ngrohjes: Dëgjimi i dritës së kuqe
  • Modaliteti i fillimit: Filloni me një buton
  • Madhësia: 32 * 19 * 11cm / 12.6in. * 7.5in. * 4.33in.
  • Tensioni i vlerësuar: AC220V ~ 240V
  • Fuqia e vlerësuar: 30W
  • Përdorni kohën: 15 minuta
  • Lloji: 4 copë Koka e Masazhit (e integruar) Plug /
  • Adapter: ne do t’ju dërgojmë një përshtatës ose prizë të përshtatshme për ju
  • Paketa përfshin: Jastëk jastëk masazhi 1X (4 masazhe) 1 karikues
  21.0045.00

Menuja Kryesore