• Makinë kositëse elektrike

  • Dalja e ajrit me dy drejtime: Më shumë dalje të ajrit, më të sigurta për t’u përdorur, e bëjnë punën më të shpejtë!
  • Leva e lehtë për t’u përdorur funksionon duke aktivizuar ndërprerësin, i cili është më i fuqishëm dhe më i qëndrueshëm!
  • Dizajni i mburojës së bykut gjithashtu lehtëson funksionimin më të rehatshëm në zona të mëdha.
  • Rreth 12,500 rpm, linja e ngurtë e prerë e telave najloni e azhurnuar është e gjatë dhe e rëndë.
  • Dorezë ndihmëse e humanizuar: Dorezë anti-humbje jo rrëshqitese, e rehatshme dhe e bukur.
  35.0053.00

  Makinë kositëse elektrike

  35.0053.00

Menuja Kryesore