• Makinë gatimi, Bluares perimesh dhe mishi

  • Madhësia mini dhe ushqimi i lehtë për tu trajtuar do të jetë shoku juaj më i mirë në kuzhinë. Me të, ju do të kurseni shumë kohë në kuzhinë gjatë gatimit.
  • Ka një sistem mbrojtjeje prej 30 sekondash nga mbinxehja, kështu që është shumë i sigurt. material, i cili ka shpërndarje të shpejtë të nxehtësisë dhe rezistencë të lartë të nxehtësisë.
  • Prerës cikloni në formë S, i fuqishëm dhe i shëndetshëm, mund të thyejë një shumëllojshmëri ushqimesh për një kohë të shkurtër, shpejtësi të lartë dhe prerje të shpejtë, mish të përdredhur në mënyrë të barabartë, dhe shija është më delikate
  • Kapaciteti 2L është perfekt për 4 deri në 5 persona, duke kënaqur plotësisht nevojat ditore
  • Motor i pastër bakri, cilësi e mirë, makinë me shumë qëllime, mund të presë shumë ushqime, duke përfshirë perime, fruta dhe mish.
  • Mund ta përdorni për të bërë kuti me gjel deti, sallata, salca, ushqime për fëmijë, etj.
  20.0042.00

Menuja Kryesore