• PinPong Trajnuesi pa tabel elakstik 180°

  Trajneri mini-pingpong i boshtit elastik të butë do të testojë aftësitë tuaja, aftësinë e reagimit, aftësinë e koordinimit të syve dhe duarve.
  Ju mund të luani vetëm, gjithashtu mund të dyfishoni ose edhe më shumë njerëz për të luajtur.
  I përshtatshëm për fëmijë / të rinj / moshë të mesme / pleqëri; Hapeni turneun e pingpongut në çdo kohë, në çdo vend.
  Për amatorët mund të përmirësojnë shumë shkallën e kapjes së topit për të rritur argëtimin.
  Ky trajnues elastik i butë bosht i lëvizshëm ping pong pa tryezë të përshtatshme për fillestar.
  Eshtë traineri më i mirë për stërvitje dhe argëtohuni me ekipet, familjen dhe miqtë tuaj.

Menuja Kryesore