• LED dritë për SIGURI

  • Panel diellor shumë efikas dhe 100 LED super të ndritshëm
   Kjo dritë dielli funksionon automatikisht pa energji elektrike ose një bateri shtesë, e pajisur me panelet diellorë kryesorë në botë (silic monokristalor) për të kthyer deri në 19 përqind të dritës së diellit në energji elektrike
  • 100 LED të modernizuar me fuqi të lartë sigurojnë ndriçim të shkëlqyeshëm deri në 600lm. Ofron ndriçim të shkëlqyeshëm dhe kthen një hapësirë ​​të errët në një hapësirë ​​të ndriçuar me shkëlqim dhe ofron siguri për shtëpinë tuaj
  • 3 mënyra të funksionimit
  • Drita jonë e papërshkueshme nga uji e sensorit të lëvizjes në shtëpi vjen në 3 mënyra funksionimi për të trajtuar skenarë të ndryshëm të përdorimit. Ato janë modaliteti i sensorit + modaliteti i sensorit të dritës së zbehtë + modaliteti i dritës së dobët mund të përdoret gjerësisht për kopsht, oborr, oborr spanjol, garazh në kuvertë, portik të rrugës, lëndinë, vendkalim në të gjitha kushtet e motit
  • Modaliteti i sensorit mund të jetë vërtet i përshtatshëm
  • Aktivizoni natën kur zbulohet sensori i lëvizjes dhe fikeni automatikisht brenda 15 sekondave pasi të ndalet lëvizja
  • Ndriçim me një kënd të gjerë 270 gradë
  • Dritat diellore të murit me përdorimin e LED-ve të integruar 4-anësh me një kënd të gjerë ndriçimi, diapazoni i ndriçimit mund të përmirësohet deri në 270 gradë. Pra, zona e mbulimit është azhurnuar pothuajse tre herë më shumë se më parë. Punoni si burim drite.
  • I përshtatshëm për aktivitetet tuaja brenda natës ose nevojat e sigurisë
  10.0021.00

  LED dritë për SIGURI

  10.0021.00

Menuja Kryesore