• Llambë LED, Dritë LED.

  Kursim i efektshëm i energjisë: dritat e garazhit të udhëhequr 2 paketa rrit zonën e ndriçimit. Shndërrimi i tij i energjisë është deri në 85%, duke e bërë atë një nga llambat më të mira të kursimit të energjisë.
  Jetëgjatësia e shërbimit ultra të gjatë: Jetëgjatësia e shërbimit të fletëve të ventilatorit të tavanit është deri në 30,000 orë.
  Mbajtësi i llambës E26 / E27: ashtë një prizë universale me vidë, si dhe një ndërfaqe kryesore për pajisjet e ndriçimit.
  Ngarkesa e lartë: Llamba e udhëhequr është funksionuese brenda 85V-265V AC, kështu që është e përshtatshme për kushte të shumta, si dhe intervalin e temperaturës nga -15 ° C në 85 ° C.
  Shërbimi ndaj klientit: Periudha e garancisë për dritat e misrit YWD është dy vjet.

  9.9915.00

  Llambë LED, Dritë LED.

  9.9915.00
 • Solar flame led drite

  Kjo dritë pishtari me flakë diellore është një alternativë e sigurt për “flakët” e vërteta. hidhni një shkëlqim të sigurt, dhe siguroni një atmosferë perfekte zjarri kampi për oborrin, kopshtin, festën, BBQ dhe kampingun tuaj. Ideale për martesë, Krishtlindje, festivalin e Halloween.

  MBROJTESE E MJEDISIT DHE KURSIMIN E ENERGJIS: Pa vaj. Pa zjarre. Nuk ka faturë të energjisë elektrike. Pa ndotje. Kjo dritë pishtari në natyrë mbledh energjinë diellore gjatë gjithë ditës, dhe më pas ndizet automatikisht në muzg. Koha e gjatë e punës: Ndizet deri në 10 orë në verë dhe 5 orë në dimër pasi të jetë plotësisht e ngarkuar.

  INSTALIMI I LEHTESISHEM: Me peshë të lehtë, pa instalime elektrike, Thjesht lidhni pishtarin me shufrën dhe majën, zgjidhni një vend me diell jashtë, të tilla si oborri, shtigjet, pishina, kopshti, stol, Patio. Vendosni pishtarët e oborrit në tokë dhe shijoni “Flames” të vërteta dhe të sigurta. Flakët e përjetshme të motit: IP65 nga uji i qëndrueshëm, i rezistojnë të gjitha llojeve të motit gjatë gjithë vitit.

  10.0021.00

  Solar flame led drite

  10.0021.00
 • LED dritë – panel diellor

  Zbukuroni parqet shtepit dhe objektet tuaja

  20.0030.00

Menuja Kryesore