• Star Shower Laser rezistent ndaj ujit

  Llamba përdor <5mW dhe ka një Klasifikim të Klasit 3R, NDRTIM N IN SENSOR TAY DITLS S DITS: Sensori i dritës ndizet natën dhe fiket gjatë ditës, DUHET T TO 99% P ONR ELEKTRIK KRAHASUAR N L DREJTAT TRADITIONALE, PCRFSHIJE LIGJIN E FJALS DHE BAZEN E VLER INDS SO SHUMSISHT, SKIP THE HASSLE OF DECORATING: Watch yjet kërcejnë menjëherë para syve tuaj ose ngrini ato vetëm me një klikim të butonit ekskluziv të Lëvizësit. Jo shkalle pa drita të varura dhe llamba të vdekura

  22.9930.00
 • Largimi i qimeve me lazer pa prekje nga dhimbja

  • Heqja e flokëve pa dhimbje duke përdorur teknologji të përparuar Sensa-Light!
  • Ideale për gratë e të gjitha moshave.
  • Merrni ato këmbë të buta që keni dashur gjithmonë
  • Heqni qafe qimet e fytyrës pa pllaka të dhimbshme, duke bërë takime me trajtim lazer ose dylli.
  • Përfitimet dhe tiparet:
  • Të sigurt dhe të butë në lëkurën më të ndjeshme
  • Nuk ka metoda të dhimbshme ose aromatike të heqjes së flokëve
  • Nuk ka më , tronditje apo djegie
  • Përdorni kudo që dëshironi – të sigurt për të gjitha llojet dhe ngjyrat e lëkurës
  • Paketa përfshin:
  • 1 * Largues qimesh
  • 1 * Koka e mikrofilmës
  • 1 * Furça
  • 1 * kabllo për karikim USB
  • Si ta përdorni:
  • Ndërprerës portativ është në pozicionin “ON” (drejt kokës së sensorit të dritës)
  • LED ndizet kur “është” LED-et e përparme (afër kokës së Sensa-Light) do të ndezin për 0.5 sekonda për t’ju njoftuar se produkti është gati
  • Kur koka Sensa-Light vjen në kontakt me lëkurën tuaj, njësia aktivizon dhe heq flokët.
  • Njësia do të shkojë në gjumë të çaktivizuar automatikisht, 6 sekonda pasi të keni hequr kokën Sensa-Light nga lëkura juaj
  • Njësia do të riaktivizohet kur të aplikohet në lëkurë pasi të keni përfunduar heqjen e qimeve, thjesht lëvizni çelësin e rrymës në “OFF” për të fikur pajisjen.
  21.0035.00
 • Start Stage Lazer

  • Burimi i dritës LED – Standard
  • Lëvizja e automatizuar Pan & Manual Tilt
  • Lloji Njësia Laser
  • Efektet e Ndriçimit Laser
  • Kontroll DMX
  27.0037.00

  Start Stage Lazer

  27.0037.00
 • Star Shower Lazer

  • Materiali: Aluminum
  • I papërshkueshëm nga uji: IP65
  • Adaptori: 12V 0.5A
  • Gjatësia e kabllit: 5m
  • Adapter: 100-240V, 50 / 60Hz
  • Gjatësia e valës: Gjelbër: 532nm, Red: 650nm
  • Madhësia: Diametri 99mm x 160mm (me stendë)
  • 1 x drita e papërshkueshme ndaj ujit
  • 1 x Power Plug
  • 1 x Mbajtëse e montimit
  30.00

Menuja Kryesore