• Star Shower Laser rezistent ndaj ujit

  Llamba përdor <5mW dhe ka një Klasifikim të Klasit 3R, NDRTIM N IN SENSOR TAY DITLS S DITS: Sensori i dritës ndizet natën dhe fiket gjatë ditës, DUHET T TO 99% P ONR ELEKTRIK KRAHASUAR N L DREJTAT TRADITIONALE, PCRFSHIJE LIGJIN E FJALS DHE BAZEN E VLER INDS SO SHUMSISHT, SKIP THE HASSLE OF DECORATING: Watch yjet kërcejnë menjëherë para syve tuaj ose ngrini ato vetëm me një klikim të butonit ekskluziv të Lëvizësit. Jo shkalle pa drita të varura dhe llamba të vdekura

  22.9930.00
 • Start Stage Lazer

  • Burimi i dritës LED – Standard
  • Lëvizja e automatizuar Pan & Manual Tilt
  • Lloji Njësia Laser
  • Efektet e Ndriçimit Laser
  • Kontroll DMX
  27.0037.00

  Start Stage Lazer

  27.0037.00
 • Star Shower Lazer

  • Materiali: Aluminum
  • I papërshkueshëm nga uji: IP65
  • Adaptori: 12V 0.5A
  • Gjatësia e kabllit: 5m
  • Adapter: 100-240V, 50 / 60Hz
  • Gjatësia e valës: Gjelbër: 532nm, Red: 650nm
  • Madhësia: Diametri 99mm x 160mm (me stendë)
  • 1 x drita e papërshkueshme ndaj ujit
  • 1 x Power Plug
  • 1 x Mbajtëse e montimit

Menuja Kryesore