• Depilim , Laser për pastrimin e qimeve të trupit në shtëpi

  • karakteristika:
  • Heqja e shpejtë, pa dhimbje dhe pothuajse e përhershme e qimeve.
  • Ideale për heqjen e plotë të qimeve të trupit, duke përfshirë duart, këmbët, vijën bikini, shpinën dhe gjoksin.
  • Përputhshmëri e lartë: efektive për 5 lloje të ndryshme të lëkurës, sistem ekskluziv i zbulimit të lëkurës.
  • Të sigurt dhe të butë në lëkurën më të ndjeshme.
  • Nuk ka metoda të dhimbshme ose aromatike të heqjes së qimeve.
  • Shumë e qetë.
  • Nuk ka më tronditje apo djegie.
  • Përshkrimi:
  • Kompakt dhe i lëvizshëm, përdorni i përshtatshëm.
  • Përdorni kudo që jeni i sigurt për të gjitha llojet dhe ngjyrat e lëkurës.
  • Dizajn kompakt që është i përsosur për t’u përdorur në shtëpi ose në lëvizje.specifikim:
  • Materiali: plastik
  • Ngjyra: blu, rozë
  • Përbërja: Madhësia : 15,5×19,7×8 cm
  • Madhësia e paketës: 27×21,5×9,5cm
  • Inputi: 100-240V, 50 / 60HZ
  • Fuqia: më pak se 36W
  • Paketa përfshin:
  • 1 x aparat për heqjen e qimeve
  • 1 x Syze
  • 1 x Karikues
  • 1 x mbulesë
  • 1 x Udhëzues i përdoruesit
  78.00150.00

Menuja Kryesore