• Largimi i qimeve dhe rruajtja e trupit lehtë për t’u përdorur

  • BaKblade 1.0 BIG MOUTH “rruajtësja e flokëve mbrapa heq flokët nga shpatullat, krahët dhe pjesën e sipërme, si dhe pjesën e poshtme të shpinës.
  • Thjesht mbajeni rruajtësin e pasëm BaKblade me dhëmbët që drejtohen drejt lëkurës dhe tërhiqeni lehtë nëpër flokët e padëshiruar.
  • Dhëmbët rrëmbehen dhe prerë flokët pa siklet të ngjashëm me një mjet kruarje të shpinës.
  • Ndjesia e përgjithshme është mjaft e këndshme.
  • Për pjesën e poshtme të shpinës rrokullisni dorezën në mënyrë që ajo tani të jetë përballë kahjes së kundërt dhe me të njëjtën lëvizje rrëshqitni rruajtësin e pasëm BaKblade mbi flokët e padëshiruar për të hequr.
  • Ju mund të dëshironi të përdorni një pasqyrë për të siguruar që ju keni hequr të gjitha flokët e padëshiruar.
  • Herën e parë duhet të marrë pak kohë pasi të njiheni me mjetin.
  • Pasi të keni një praktikë të vogël rekomandohet të ruani rruajtjen tuaj zona mbrapa një herë në çdo 3 ose 4 ditë për të mbajtur një mbrapa të këndshëm.
  17.0026.00

Menuja Kryesore