• Larëse makinash

    -Larësja makinash ka një përvojë të mrekullueshme larjeje . Kjo rondele automatike e makinave është një produkt më i mirë portativ. Është e pajisur me 16 litra tank, armë llak, doreza chenille, zorrë 6 metër, furçë larja, lidhës furçë dhe kabllo të energjisë me makinë.

    60.0080.00

    Larëse makinash

    60.0080.00

Menuja Kryesore