• Laps për zbardhjen profesionale të dhëmbëve

  • 100% markë e re dhe me cilësi të lartë.
  • Ky laps profesional me  zbardhues profesional lejon një aplikim të hollë të xhelit për zbardhjen.
  • Flluska aktive e oksigjenit menjëherë fillojnë të heqin njollat
  • ​​Rezultatet e fuqishme: Në vetëm 1 javë mund të zbardhni dhëmbët
  • Komoditeti: E bardha verbuese mund t’ju ​​besojë, kështu që lehtë mund të keni zbardhje perfekte
  • Zbardhja e fuqishme: E bardha e ndezur mbart fuqinë e një profesionisti
  • Zgjidhni ato në kohën e duhur për të siguruar që trajtimet e zbardhjes nuk mungojnë
  10.0021.00

Menuja Kryesore