• L8STAR BM10 Mini Celular

  Celular i hapur për përdorim në mbarë botën.

  Karakteristikat kryesore:
  ● Mund të përdoret si telefon celular kur futni një kartë SIM nano.
  ● Kryen sinkronizimin e mesazhit me anë të Bluetooth.
  ● Përdoret si telefon Bluetooth për të bërë një telefonatë, duke dëgjuar muzikë.
  ● Lehtë për të kryer dhe për të operuar, pa duar nga telefoni celular dhe tablet PC.

  Madhësia e ekranit: 0.66 inç
  Bluetooth: BT3.0
  Karta SIM: kartë SIM dyfishe dhe 1 kartë TF mund të futen në të njëjtën kohë
  Rrjeti: GSM 850/900/1800 / 1900MHz
  Bateri: 350mAh bateri me kapacitet të madh ju ofron një eksperiencë të gjatë.

   

   

  30.0045.00

  L8STAR BM10 Mini Celular

  30.0045.00

Menuja Kryesore