• Kufje pa tela Exstra Bass – MDR-XB650BT

  • Dëgjimi audio Bluetooth përmes mbështetjes AAC dhe apt-X,
  • Qark qark elektrik i amplifikatorit të basit për theks shtesë bas,
  • Modaliteti i gatishmërisë për funksionim normal, pa kabllo.
  • Teknologjia e lidhjes: Dizajn i rehatshëm pa tel rreth veshit, shoferë 40 mm për përgjigje të frekuencës së gjerë (3 – 28 kHz, me kabllo),
  • Mikrofoni i integruar për thirrjet telefonike pa duar,
  • Bateri e rimbushshme deri në 20 orë
  • Teknologji e përshtatshme e dëgjimit me një prekje, dizajni i sofistikuar i rrotullimit të thirrjeve portative, kablloja e ngarkimit USB të përfshirë dhe kabllo audio shkëputëse
  23.0050.00

Shopping Cart

No products in the cart.

Zgjidh