• Kostum sportiv për palestër yoga

  • Projektuar për të ngritur, tonifikuar dhe shtrënguar belin, gjoksin, mollaqen dhe këmbët
  • Ata formojnë trupin dhe fshehin celulitin
  • Efekti i veshjes është një vështrim i ngushtë i menjëhershëm në mollaqe dhe kofshë
  • Ato janë bërë nga materiali i lehtë për frymë dhe janë formuar në mënyrë perfekte për t’iu përshtatur trupit tuaj
  • E shkëlqyeshme për stërvitje, sporte dhe veshje të përditshme
  20.0031.00

Menuja Kryesore