• Kontrolluesi i Lojërave Wireless Gamepad për PUBG iPhone Android

  • Karakteristikat e produkteve:
  • Dizajni: 3 në 1, aktivizim, lojë.
  • Dizajni ergonomik e bën atë të qëndrueshëm dhe të lehtë për t’u përdorur.
  • portativ: Portable dhe i lehtë, i lehtë për tu shijuar lojërat tuaja kudo që dëshironi.
  • rregullueshme: E zgjerueshme dhe e personalizueshme për çdo telefon celular
  • Mbështetje maksimale për një lartësi prej 82 mm dhe gjerësi 173 mm.
  • Ndjeshmëri e lartë: Sigurohuni që gishtat të preken butësisht.
  • Lëvizja për prekje të ndjeshme në prekje të dorës së majtë, të dorës së djathtë.
  • Pa ndërhyrje: Pa ndërhyrë në llojin dhe ekranin e telefonit tuaj celular, ju ndihmojnë të përqendroheni në lojërat tuaja.
  • Instalimi i thjeshtë:
  • Instalim dhe heqje e thjeshtë
  • Shkruani 3 në 1 lojë kontrolluese Mobile Materialet e përcaktuara ABS Platformë universale
  • Lojë e mbështetur PUBG, Rregullat e mbijetesës, thikat nga pajisjet e mbështetura
  • Pajisja më e ekranit me prekje
  14.0018.00

Menuja Kryesore