• Pops-a-dent – komplet riparimi për veturën e juaj

   

  • Kompleti përmban:
  • 1 x mjet i mbërthimit të urës Pops-a-Dent
  • 3 x shtesa me madhësi të ndryshme – montuar në pushim
  • 1 x armë profesionale për ngrohje ngjitëse; furnizimi me energji elektrike: 220v
  • 1 fishek me armë
  • 1 x plastike për heqjen e ngjitësit pas përdorimit
  • Mjet i plotë për riparimin e makinave. Me ndihmën e këtij grupi të dobishëm, tani mund të rregulloni prurjet e makinës tuaj pa shërbyer dhe duke fituar një shumë të madhe parash.  Për ato që ju keni nevojë për disa qindra euro deri më tani, mund ta bëni vetë në pak minuta.
  • Shënim:
  • – Përcaktoni se çfarë lloj ngjeshjeje është e përfshirë, në rast të dëmtimit të plotë (në rast aksidenti etj.), Mjeti nuk ndihmon. Seti është projektuar për rrafshimin e prerjeve të vogla me një shtresë ngjyrash të paprekur. Ndiqni udhëzimet e dhëna. – Nëse pas përdorimit ka zam të tepërt në sipërfaqen e makinës, mund ta heqni atë me alkool mjekësor ose alkool izopropil. – Alkooli duhet të pastrohet plotësisht para përdorimit.
  35.00

Menuja Kryesore