• INTEX, Karrige e butë relaksuese

    • Projektuar për t’u çlodhur pothuajse kudo! Shikoni TV, lexoni një libër ose thjesht relaksohuni
    • Pjesa e sipërme, anët dhe pjesa e sipërme rezistente nga uji me cilësi të lartë, e butë në prekje dhe komforte. 
    • E përsosur për shtëpi apo shkollë e rehatshme , nuk ze aspak sipërfaqe.
    • Pasi të mos përdoret, mund të paloset për të kursyer hapësirë.
    30.0042.00

Menuja Kryesore