• Karige e mrekullueshme për pushim dhe relaksim në shtëpin e juaj

  • Përshkrimi:
  • I rehatshëm, dhe i gjithanshëm për t’u përdorur si një shtrat ajri ose karrige për një gamë përdorimesh, shtrati i rehatshëm i shtratit të vetëm ajror Quest-inflatable është një zgjidhje praktike dhe e rehatshme e mobiljeve sekondare që do të ishte e përsosur për shtëpi, fëmijë dhe dhoma gjumi Dhoma, pushime dhe udhëtime në kampe!
  • karakteristika:
  • Ngjitës 1 x për riparimin e detyrave të rënda
  • 1x çantë udhëtimi
  • 2 x krahë të rehatshëm
  • Ndërtimi i trarëve të mbështjelljes të ngurta
  • Dizajni i mbivendosjes së valvulave të sigurisë
  • E rregullueshme për t’u përdorur qoftë si karrige ajri, ashtu edhe divan i shtratit të ajrit
  • Të Përshtatshme dhe të rëhatshme divan dhe krevat në madhësi të mesme për shtëpi, mysafirë ose pushime!
  39.0060.00

Menuja Kryesore