• Kapsulë Blender Machine

  • Prerës kapsulë në blender: Ky kuart është unik si një mikser i përmbysur dhe sistemi operativ është i lehtë për tu bërë.
  • Sistemi i përzierjes së kapsulës: Sistemi i përzierjes së kapsulës ndez / fiket thjesht duke shtypur kokën e mikserit kafe.
  • Thikë mikser: Thika e mikserit të kapsulës është bërë prej çeliku të mirë inox me mprehtësi të jashtëzakonshme, kështu që lehtësisht te prerë fruta, mish dhe kube akulli.
  • Tehu i blenderit është i lëmuar: Ky teh për përzierësin e kapsulës është projektuar sipër dhe poshtë, në mënyrë që rezultatet të jenë vërtet të qeta dhe të barabarta.
  • Materiali: plastikë ushqimore

  • Ngjyra: Varet nga disponueshmëria

  • Madhësia: 116 * 116 * 235 mm

  17.0029.00

  Kapsulë Blender Machine

  17.0029.00

Menuja Kryesore