• Kamera më e vogël në botë për regjistruesit e zërit CNN-MD-80 Mini DV

  • Karakteristika
  • 1. Regjistrimi i aktivizuar ose i aktivizuar me dorë.
  • 2. Videokamera më dixhitale.
  • 3. Strehimi i lidhjeve të tullave – përshtatet kudo.
  • 4 Rezolucion i lartë: 720 x 480
  • 5. Pastroni regjistrimin audio.
  • 6. Mbështet formatin AVI dhe formatin JPEG.
  • 7. Shpejtësi e lartë e shkrepjes 30 FPS (ose 25 FPS) dhe përgjigje e shpejtë e dritës.
  • 8. Punon në zona me shkëlqim të ndritshëm. Imazh me rezolucion të lartë me pixel 2000K. 2.0M pixel CMOS me shpejtësi të lartë për regjistrim.
  • 9. Bateria e rimbushur e integruar mund të zgjasë
  • 10.Përdorni një kartë Micro SD.
  • 11.250 Koha e gatishmërisë nën modalitetin e regjistrimit të zërit.
  • 12. Mbështet deri në 8 GB memorie Micro SD ose kartelë TF.
  • 13. Webcam për chat video në internet
  • 14. Mbështet USB 1.1 – 2.0
  • 15. Instalim fleksibël me kapëse dhe kllapa.
  • 16. Aksesorët e përfshirë: Rrip dhe spiranca rrobash, montim gjilpërash, montues i tryezës së makinave, i përdorur gjithashtu si qëndrim, kabllo USB.
  • 17. Shikoni një kënd prej 80 gradë
  • Madhësia 52 x21 x 20 mm.
  20.0044.00

Menuja Kryesore