• Fitness Pilates për yoga, vendpushim plazhi etj.

  • Një rrogoz i trashë i pastër anti-rreshqites i yogas është një dyshek ideal yoga për çdo praktikues të yogas.
  • E bërë nga shkumë NBR me cilësi të lartë, siguron një sipërfaqe të qëndrueshme dhe të zbutur me një ndjesi dore natyrore si gome.

  • Sipërfaqja e butë pa rrëshqitje ofron mbështetjen dhe komoditetin që ju nevojitet për rreshtimin e duhur si në pozicionet fillestare ashtu edhe në ato të përparuara.
  • Për më tepër, dysheku i reziston nxehtësisë dhe ujit për tu siguruar që e përdorni kudo.
  • Cilësia e përparme dhe e pasme jo vetëm që i shton forcë rezistencës ultra të grisjes, por gjithashtu rrit kapjen e dyshemeve të lëmuara.

  • E butë dhe e lehtë, mund të mbështillet dhe të ruhet në hapësira kompakte. Kliko dhe porosit tani!

  13.0021.00

Menuja Kryesore